Αίθουσα ΣύνταξηςΠολιτισμός

Ioannina Lake Festival με Μποφίλιου, Πορτοκάλογλου και hip hop

Με ένα δυνατό line up επιστρέφει το Ioannina Lake Festival, που διοργανώνει το Κέντρο Νέων Ηπείρου για 5η χρονιά, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουνίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ με τον Αλέξανδρο Χαριζάνη να μπλέκει χαοτικές αφηγήσεις, σκοτεινές ιστορίες και αυτοσχεδιασμό σε ένα πρόγραμμα με γερές δόσεις χιούμορ.
Στις 8.30 το βράδυ θα τον διαδεχθεί στη σκηνή η Νατάσσα Μποφίλιου, που θα παρουσιάσει τη νέα παράσταση, που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, και θα μοιραστεί για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου «Κάτι καίγεται…», που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.
Αμέσως μετά, στις 10.30 το βράδυ, τη σκυτάλη στη σκηνή του φεστιβάλ θα πάρει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια Του, αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών Τραγουδιών, με τον ιδιαίτερο τρόπο που το έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικό Κουτί».
Τη δεύτερη μέρα το φεστιβάλ αλλάζει ύφος και μεταμορφώνεται σε μια hip-hop αρένα, υποδεχόμενο γνωστά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής. Την έναρξη θα κάνουν οι ανερχόμενοι Γιαννιώτες Soru, Palaio, B.Bunny και Υuliska, και θα ακολουθήσουν ο Anser, ο Βέβηλος και οι Στίχοιμα.
Τα εισιτήρια για την πρώτη ημέρα κοστίζουν στην προπώληση 15 ευρώ (έως τις 17/5) και 17 ευρώ, και στο ταμείο 20 ευρώ, ενώ για τη δεύτερη στην προπώληση 10 ευρώ (έως τις 17/5) και 12 ευρώ , και στο ταμείο 15 ευρώ. Επίσης, υπάρχει και εισιτήριο διημέρου στην τιμή των 25 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων στο https://www.more.com/music/ioannina-lake-festival-2024/, στα καταστήματα Manthos Optical (Αβέρωφ 16 και Μιχ. Αγγέλου 28), στο Κέντρο Νέων Ηπείρου (Καπλάνη 10), στο κατάστημα Dr refill (Δωδώνης 69) και στο δίκτυο καταστημάτων Nova και Public.

Σχετικά άρθρα

Ώρα αποφάσεων για τη δεύτερη «πράσινη γωνιά»

Κοπή πίτας και… γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο στο Κέντρο Νέων Ηπείρου

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο θέατρο της Ε.Η.Μ.

Ηπειρωτικός Αγών