Αίθουσα ΣύνταξηςΠολιτισμός

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» (κλήρωση προσκλήσεων)

Το πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps «Τα Τρία Γουρουνάκια», σε μια νέα θεατρική απόδοση, παρουσιάζει το Μικρό Θέατρο Λάρισας για δύο παραστάσεις στα Γιάννενα την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί και στις 5.30 το απόγευμα, στην Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

Στην παράσταση «Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο Λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους «κλέψει» τις λίρες! Δεν είναι τελείως μόνος αυτή τη φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του… βοηθού του! Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους; Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους;
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Γιώργος Πούλης, Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Δαρμή Ιωάννα, Νεφέλη Κωνσταντινίδη και Δέσποινα Σακκή.
Διάρκεια 80 λεπτά (με διάλειμμα). Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Προπώληση στο βιβλιοπωλείο Πρόκος και ηλεκτρονικά στο viva.gr. Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες». Στέλνετε e-mail στο eisitirio @agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» στο θέμα του mail, μέχρι σήμερα Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.