Αίθουσα ΣύνταξηςΠολιτισμός

Khirki live στο Studio 203 τον Μάιο

Τους Khirki (Κίρκη), ένα μουσικό τρίο από την Αθήνα, που ισορροπεί ανάμεσα στο rock ‘n’ roll και την παραδοσιακή μουσική, παρουσιάζει η Bullet Productions στο Studio 203 (εντός ΚΕΠΑΒΙ), το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 9 το βράδυ.

Η μπάντα αντλεί το όνομά της από τη γνωστή μάγισσα της μυθολογίας, που μετέτρεψε το πλήρωμα του Οδυσσέα σε ζώα, σερβίροντάς τους το μαγικό της κρασί. Αντίστοιχα το συγκρότημα, αφότου μάζεψε καρπούς από τη metal/rock κουλτούρα (Kvelertak, Mastodon, Tool κ.λπ.) και επηρεάστηκε βαθιά από τα ντουμάνια της Ανατολής και των Βαλκανίων, δημιούργησε το δικό του μαγικό «ζωμό», διατηρώντας άθικτο και ανόθευτο το heavy χαρακτήρα του. Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο full-length άλμπουμ με τίτλο «Κτηνωδία» και φέτος επανέρχονται με τη νέα τους κυκλοφορία «Κυκεώνας», ένα εγχείρημα που τους οδηγεί σε αχαρτογράφητα μουσικά νερά.
Το live θα ανοίξουν οι Spellbound, ένα τετραμελές Stoner/Heavy Rock σχήμα που ιδρύθηκε το 2017 και στη τωρινή σύνθεσή του από τον Οκτώβριο του 2023.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση από το Indian Rock Cafe, τα καταστήματα Manthos Group και ηλεκτρονικά από το more.com.

Σχετικά άρθρα

Khirki και K2 στη σκηνή του Studio 203

Ηπειρωτικός Αγών