Αίθουσα ΣύνταξηςΠολιτισμός

«Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά» για δύο ακόμη Κυριακές

Για δύο ακόμη Κυριακές παρουσιάζει η Θεατρική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οι Αθεράπευτοι» την παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά», βασισμένη στην ομώνυμη, διαχρονικής αξίας, ιστορία του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Τη θεατρική προσαρμογή έχει κάνει ο Δημήτρης Παππάς, που έχει και την ευθύνη της σκηνοθεσίας, ενώ έχει συνθέσει και την πρωτότυπη μουσική του έργου, που θα παίζεται ζωντανά επί σκηνής. Ερμηνεύουν οι Άγγελος Ντάφλος (Βασιλιάς), Βαρβάρα Βαράκα & Εύη Τσαβουρέλου (Βασίλισσα), Βάσω Παναγή & Μαρία Παπασαραφιανού (Ανιψιά), Κατερίνα Παπλιάκου (Καμαριέρα), Σπύρος Σιούτας (Κρούκυ), Λευτέρης Βανούσης (Φούλυ), Δημήτρης Παππάς (Γελωτοποιός). Μουσικοί επί σκηνής: Δημήτρης Παππάς (κιθάρα – τραγούδι), Άρης Σαπρίκης (ξυλόφωνο), Αγγελική Κουτσοθανάση (κρουστά).
Τα σκηνικά είναι της Αγγελικής Κουτσοθανάση, τα κοστούμια και η ζωγραφιά της αφίσας της Βαρβάρας Βαράκα, η επιμέλεια κίνησης της Σοφίας Στεφανοπούλου και οι φωτισμοί του Λευτέρη Βανούση.
Η παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά» θα ανέβει τις Κυριακές 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί, στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα.
Γενική είσοδος 8 ευρώ. Οικογενειακό 15 ευρώ (για δύο), 20 ευρώ (για τρεις), 25 ευρώ (για τέσσερις). Τηλέφωνα επικοινωνίας και κράτησης θέσεων 6981981067 και 6981981058.

Σχετικά άρθρα

Στις 23/7 «Τα Καινούργια Ρούχα του Βασιλιά»

«Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά» από τους «Αθεράπευτους»