ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Αντίστροφη μέτρηση για τους Fuzztones

Οι Fuzztones, η μυθική μπάντα με τον αναγνωρίσιμο ήχο του garage punk, ετοιμάζονται να επισκεφτούν τα Γιάννενα για μια συναυλία που υπόσχεται να αναστατώσει το κοινό και να μεταφέρει την ατμόσφαιρα ενός νεοϋορκέζικου underground κλαμπ στον Πολυχώρο Αγορά.

Το γκαράζ δεν πεθαίνει ποτέ και ο Rudi Protrudi, ο αιώνιος teenager, έρχεται να το αποδείξει με μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη το Σάββατο 16 Μαρτίου.
Οι Fuzztones δημιουργήθηκαν το 1980 και από τότε έχουν κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό του κοινού με τον ανεπανάληπτο ήχο τους και τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους στη σκηνή. Με επιρροές από τη νεοϋορκέζικη αλητεία και το βρώμικο cult, οι Fuzztones θα δώσουν ένα οργιαστικό ροκ εν ρολ πάρτι.
Μαζί τους στη σκηνή οι George Gakis & The Troublemakers που θα παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία τους.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ στην προπώληση και 25 ευρώ στο ταμείο. Προπώληση από το Beatnik (Ανεξαρτησίας 121–123), το Indian Rock Café (Ανεξαρτησίας 145) και μέσω του cometogether.live στoν σύνδεσμο https://cometogether.live/event/715.

Σχετικά άρθρα

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορά

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών