ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

«Ισχυρό Επιμελητήριο»: Δε δίνει καμία πίστωση χρόνου στον Μ. Χρυσοστόμου

«Πρόεδρο μειοψηφίας» χαρακτηρίζει η παράταξη «Ισχυρό Επιμελητήριο», με επικεφαλής τον Γρηγόρη Γκίκα, τον Μάκη Χρυσοστόμου, υποστηρίζοντας ότι η εκλογή του στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου έγινε με τρόπο παράδοξο, που θέτει σε αμφισβήτηση τον θεσμό.

Όπως αναφέρει, από τα 31 μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου, εκ των οποίων τα 15 ανήκουν στην παράταξη του κ. Δημητρίου, τον κ. Χρυσοστόμου ψήφισαν τα 13 μέλη, 11 από την παράταξη του κ. Δημητρίου και δύο «αποστάτες» -όπως τους ονοματίζει- από την παράταξη του κ. Μήτση, ο οποίος δήλωσε ότι απέχει από τη διαδικασία, κάτι που εξαρχής είχε κάνει και η παράταξη «Ισχυρό Επιμελητήριο» του Γρηγόρη Γκίκα.
«Από έκπληξη σε… έκπληξη και από αστοχία σε… αστοχία κινείται η παράταξη “Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη” εδώ και πολύ καιρό. Σαν να μην έφταναν τα λάθη και η αδιαφορία της διοίκησης Δημητρίου σε βάρος των επιχειρήσεων του νομού Ιωαννίνων, ήρθε τώρα και η… “χειροτονία” του Μάκη Χρυσοστόμου ως κερασάκι στην τούρτα», αναφέρεται σε δελτίο τύπου της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο», το οποίο συνοδεύεται και από δήλωση του επικεφαλής της Γρηγόρη Γκίκα, ο οποίος σημειώνει: «Αυτή τη στιγμή ο σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάκης Χρυσοστόμου δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση την πλειοψηφία των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Πρόκειται για έναν πρόεδρο της μειοψηφίας, στον οποίο ως “Ισχυρό Επιμελητήριο” δεν πρόκειται να δώσουμε καμία πίστωση χρόνου. Θα σταθούμε δε απέναντι σε οποιαδήποτε απόφαση κινείται σε βάρος των επιχειρήσεων του νομού Ιωαννίνων, για τα συμφέροντα των οποίων θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

Σχετικά άρθρα

Άλλα συμφώνησαν, αλλιώς τους προέκυψαν

Αποστόλης Τζελέτας

ΑΣΔΣΑ Ηπείρου: Προμηνύεται δύσκολη η… συμβίωση

Αποστόλης Τζελέτας

Μόνη λύση η μαζική εγκατάσταση αντλιών θερμότητας