ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Με πίστη στις προοπτικές των Ιωαννίνων

Να αποτελέσει «καταλύτη» για την ανάπτυξη της πόλης και να συμβάλει στην ενίσχυση του επιχειρείν στην Ήπειρο, δίνοντας τη δυνατότητα στα νέα, ντόπια «μυαλά» να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους, επιδιώκει η εταιρία Deloitte, που εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στην πόλη των Ιωαννίνων.

Αφουγκραζόμενη τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες, με ιστορία 175 ετών διεθνώς και σχεδόν μισού αιώνα στην Ελλάδα, αποφάσισε να ακολουθήσει μια σειρά άλλων μεγάλων εταιριών και να επενδύσει στο ταλέντο των νέων αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην παραγωγική δραστηριότητα της περιοχής και στο φυσικό της περιβάλλον.

Η εταιρία Deloitte, όπως έκαναν σαφές τόσο ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Κουτσόπουλος όσο και ο πρόεδρος του Deloitte Alexander Competence Center (DACC), Βασίλης Καφάτος, έχει ως γνώμονα τις ανάγκες του μέλλοντος και αυτό αποτυπώνεται τόσο στις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της, όσο και στην εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων της.

«Πιστεύουμε στις προοπτικές των Ιωαννίνων, είναι μια πολύ όμορφη, σύγχρονη πόλη, με μακρά πολυπολιτισμική ιστορία και ευοίωνο μέλλον», σημείωσε ο κ. Καφάτος, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον Μωυσή Ελισάφ, «έναν φωτεινό άνθρωπο, που μας είπε με αμεσότητα και πειθώ “πρέπει να έρθετε στα Ιωάννινα”. Και ήρθαμε», κατέληξε.

Στην τελετή των εγκαινίων των γραφείων, που στεγάζονται στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι αντιπεριφερειάρχες Αγνή Νάκου και Οδυσσέας Πότσης, ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου και οι αντιδήμαρχοι Ιωαννίνων Γιώργος Αρλέτος και Γιώργος Λώλης, ο πρόεδρος του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου Αλκιβιάδης Παϊπέτης, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και παραγωγικών φορέων, όπως ο πρόεδρος του ΑΠΣΙ «Πίνδος» Ανδρέας Δημητρίου και, εκ μέρους της Τράπεζας Ηπείρου, οι Γιάννης Βουγιούκας και Βασίλης Τσουκανέλης. Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Ευχή όλων ήταν η εταιρία, μαζί με το οικοσύστημα των εταιριών που συγκεντρώνονται στα Γιάννενα, να καταφέρουν όχι μόνο να «απορροφήσουν» το ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και να αποτελέσουν την αφορμή για την επιστροφή όλων εκείνων που τα τελευταία χρόνια έφυγαν από τον τόπο τους αναζητώντας καλύτερο μέλλον.

«Δεν περιμέναμε τα ταλέντα να έρθουν σε εμάς, ήρθαμε εμείς στα ταλέντα», τόνισε στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια του παραρτήματος στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου ο διευθύνων σύμβουλος της Deloitte Δημήτρης Κουτσόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Κουτσόπουλος: «Ήρθαμε εμείς στα ταλέντα»

Γεωργία Χαλάτση

Εγκαίνια για τη Deloitte στα Γιάννενα

Δύο από τις Big 4 των ελεγκτικών εταιριών στα Γιάννενα

Γεωργία Χαλάτση