ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Νέα πτήση από Δανία και τουριστικά πακέτα για επιπλέον περιοχές

Στην ένταξη περισσότερων περιοχών της Ηπείρου σε τουριστικά πακέτα, αλλά και μία ακόμη απευθείας πτήση από τη Σκανδιναβία προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων εντός της νέας χρονιάς, στοχεύει ο τουριστικός κολοσσός «Apollo Rejser».

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρόκειται για μια πτήση από Δανία, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τη βεντάλια των προορισμών
Στελέχη της εταιρίας, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του τμήματος εσόδων Christofer Roth, ο διευθυντής πωλήσεων Erik Haug, η εμπορική διευθύντρια Nina Hornewall, η διευθύντρια καινοτομίας Jamila Assel και ο αντιπρόσωπος πωλήσεων για την περιοχή της Ηπείρου και της Λευκάδας Αντώνης Ζυγούρης, επισκέφθηκαν την περιοχή των Ιωαννίνων και ξεναγήθηκαν στους χώρους του αεροδρομίου από τον αερολιμενάρχη Βασίλη Μητσιμάρη και τον σύμβουλο επί αεροπορικών θεμάτων της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων Ευθύμιο Σέρμπη.
Τα στελέχη της εταιρίας, που έκαναν λόγο για σημαντική αύξηση του εισερχόμενου επιβατικού κοινού στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων το 2023, ενημερώθηκαν σχετικά με την εξέλιξη της επιβατικής κίνησης και τις παροχές του αεροδρομίου ,ενώ συζητήθηκαν και πιθανές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν κατά τη νέα σεζόν.
Ο όμιλος της Apollo κατέχει τη μερίδα του λέοντος αναφορικά με τις πτήσεις charter και το εισερχόμενο τουριστικό προϊόν στην Ήπειρο, από τρεις χώρες της Σκανδιναβίας, εδώ και πέντε χρόνια.
Στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης τριών εκ των πέντε στελεχών της εταιρίας στα Γιάννενα, δόθηκε έντυπο και ψηφιακό υλικό προώθησης του προορισμού καθώς και τοπικά προϊόντα από την Ένωση Ξενοδόχων του νομού Ιωαννίνων, η οποία σημειώνει πως η συνάντηση θα επαναληφθεί τους επόμενους μήνες.