ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Χρήσιμο εργαλείο ο τουριστικός οδηγός αεροδρομίου Ιωαννίνων

Πάνω από 3.000 προβολές, με τους χρήστες να προέρχονται κυρίως από Ελλάδα, Αμερική, Γερμανία και Ισραήλ, συγκέντρωσε η ιστοσελίδα του τουριστικού οδηγού του Διεθνούς Αεροδρομίου Ιωαννίνων το πρώτο επτάμηνο λειτουργίας της, από την 1η Ιανουαρίου έως τις 29 Ιουλίου.

Τα πρώτα στατιστικά στοιχεία του τουριστικού οδηγού του Διεθνούς Αεροδρομίου Ιωαννίνων παρουσίασε η γιαννιώτικη εταιρεία ηλεκτρονικών εφαρμογών που τον δημιούργησε, Netpages Web Development.
Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός, που βρίσκεται στη διεύθυνση ioanninaairport.eu, σχεδιάστηκε σε ένα σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον με γνώμονα τη γρήγορη και εύκολη περιήγηση, δίνοντας όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή (π.χ. διαμονή, μετακίνηση, αναψυχή κ.ά.). Στην ουσία παρέχει πληροφορίες σε επιβάτες και επισκέπτες, που δεν είχαν τη δυνατότητα μέχρι σήμερα, λόγω της έλλειψης ανάλογης ιστοσελίδας, να αντλήσουν πληροφοριακό υλικό για τις πτήσεις και τον προορισμό.
Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης του Διεθνούς Αεροδρομίου Ιωαννίνων, συνεχίζει να λειτουργεί και φέτος το γραφείο παροχής τουριστικών πληροφοριών, που επιμελείται η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με σκοπό, όπως πάντα, την πληρέστερη τουριστική ενημέρωση και εξυπηρέτηση των επιβατών, που ταξιδεύουν στην Ήπειρο.
Το γραφείο στεγάζεται στον χώρο αφίξεων και παρέχει πλούσιο τουριστικό υλικό, όπως χάρτες του νομού Ιωαννίνων και της Ηπείρου, πληροφοριακό υλικό για τα μουσεία, τα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και τις δραστηριότητες και τη γαστρονομία που προσφέρει η περιοχή μας.
Το γραφείο λειτουργεί υπό την επίβλεψη της αρχαιολόγου και συνοδού τουριστικών γκρουπ Κατερίνας Ιωαννίδου. Στον χώρο είναι εγκατεστημένη και μια οθόνη touchscreen, για την παροχή πληροφοριών, που αφορούν τον προορισμό. Το γραφείο πληροφοριών λειτουργεί για άλλη μια φορά σε συνεργασία με τη διοίκηση του αερολιμένα Ιωαννίνων, την οποία η Ένωση ευχαριστεί θερμά.
Τέλος, όπως κάνει γνωστό, η νεοσύστατη αεροπορική εταιρία Epirus Aviation ξεκίνησε να παρέχει στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων τις υπηρεσίες της. Αυτές επικεντρώνονται στις εκπαιδευτικές πτήσεις, στο aerotaxi, στο sightseeing, στις κινηματογραφικές λήψεις κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια για τον τουριστικό οδηγό του αεροδρομίου Ιωαννίνων

Ένα επιπλέον εργαλείο στην προσπάθεια αναβάθμισης