ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Επταπλή διάκριση για τα προϊόντα «Ήπειρος» στα Mediterranean Taste Awards 2022

Συνολικά επτά βραβεία για τα προϊόντα της κατόρθωσε να κατακτήσει η «Ήπειρος», που συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards.

Το «Ήπειρος Κατσικίσιο Λευκό Τυρί» και η «Ήπειρος Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π.» απέσπασαν το Πλατινένιο Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης, την ανώτατη διάκριση στην κατηγορία τυροκομικά προϊόντα, ενώ η παραδοσιακή «Ήπειρος Φέτα Π.Ο.Π.», η «Ήπειρος Αλειφωτή» και το «Ήπειρος Σαγανάκι» (προς το παρόν διατίθεται μόνο στις αγορές του εξωτερικού) κατέκτησαν το Χρυσό Βραβείο. Στον διαγωνισμό διακρίθηκαν, επίσης, το Ταλαγάνι και το «Ήπειρος Ελαφρύ (Λευκό) Τυρί», αποσπώντας από ένα Ασημένιο Βραβείο.

Τα Mediterranean Taste Awards έχουν στόχο να τονίσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής, μέσω της ανακάλυψης και προβολής των πιο καινοτόμων, εξαιρετικών σε γεύση προϊόντων. Τα brands τροφίμων και ποτών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αξιολογούνται από μία ομάδα κορυφαίων επιστημόνων τροφίμων και ειδικών στη γαστρονομία.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς, που επτά ελληνικά προϊόντα, τα οποία παράγονται με μεράκι, αφοσίωση και τις αυστηρότερες προδιαγραφές στο εργοστάσιό μας στην Άρτα, ξεχώρισαν για τη γεύση τους σε έναν κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό, όπως τα Mediterranean Taste Awards», δήλωσε αναφορικά με τη βράβευση η διευθύντρια μάρκετινγκ της «Ήπειρος» Μαρία Γιαννακοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος 

Στην πράξη θα κριθούν τα νέα μέτρα

43,7 εκατ. ευρώ ΕΝΦΙΑ για 17,533 δισ. ευρώ ακίνητης περιουσίας

Γεωργία Χαλάτση