ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Δύο νέες Τοπικές Διευθύνσεις του e-ΕΦΚΑ στα Γιάννενα

Στη σύσταση δύο νέων Τοπικών Διευθύνσεων στα Γιάννενα, με την κατάργηση των παλαιών δομών και ενσωμάτωσή τους στις νέες Τοπικές Διευθύνσεις, προχωρά η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, έχοντας θέσει ως άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών, την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων τους και την επιτάχυνση της έκδοσης συνταξιοδοτικών αιτημάτων.

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών, από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα λειτουργήσουν:
– η Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ Α΄ Ιωαννίνων με έδρα την οδό Παύλου Μελά 34, όπου θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων του δήμου Ιωαννιτών, εκτός των δημοτικών ενοτήτων Ανατολής και Μπιζανίου. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.aioan@efka.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών 2651059620- 2651059695.
– η Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ Β΄ Ιωαννίνων με έδρα την οδό Μετσόβου 5, όπου θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων των δήμων Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και των ορίων των δημοτικών ενοτήτων Ανατολής και Μπιζανίου του δήμου Ιωαννιτών. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.bioan@efka.gov.gr) ή μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2651026367.

Σχετικά άρθρα

Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΕΦΚΑ

Ηλεκτρονικά η καταγγελία στον e-ΕΦΚΑ για αδήλωτη ή υποδηλωμένη εργασία

Παράταση ασφαλιστικής ικανότητας σε όλους τους μη μισθωτούς μέχρι 31 Μαΐου

Ηπειρωτικός Αγών