ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Στην «TourNatur 2021» και φέτος η περιφέρεια Ηπείρου

Στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «TourNatur 2021» θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά η περιφέρεια Ηπείρου, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού, η οποία αναπτύσσεται με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς στην Ήπειρο.

Η έκθεση θα διοργανωθεί παράλληλα, και για πρώτη φορά καθ’ όλο το διάστημα, με τη Διεθνή Έκθεση Caravan Salon, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τροχόσπιτα, στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 27 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου,
Η φετινή συμμετοχή εμπλουτίζεται και πραγματοποιείται παράλληλα με τη δράση του έργου «EXTOUR» που υλοποιείται μέσω του προγράμματος IPA Interreg «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020» και έχει αναφορά στον εναλλακτικό τουρισμό και τις extreme υπαίθριες δραστηριότητες, στο οποίο, από την πλευρά της Ελλάδας, εταίροι είναι η περιφέρεια Ηπείρου και ο δήμος Κόνιτσας.
Η «TourNatur» είναι μια από τις πιο ενημερωμένες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού στην Ευρώπη. Δίνει τη δυνατότητα στον εκθέτη και τον εν δυνάμει επισκέπτη από τη Γερμανία, που αποτελεί και την αγορά/ στόχο για την Ήπειρο, ιδίως σε αυτό το είδος τουρισμού, για απευθείας ή προγραμματισμένη επαφή και συζήτηση για τα ειδικά πακέτα, τις προσφορές και τις δυνατότητες προσαρμογής των προσφερομένων υπηρεσιών.
Επίσης η περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετάσχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται την περίοδο 11-19 Σεπτεμβρίου, με δικό της περίπτερο.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και για τις δύο εκθέσεις θα πρέπει να γίνει εγγράφως το συντομότερο δυνατό για λόγους προγραμματισμού ή σε άλλη περίπτωση το αργότερο έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου στο e-mail i.gkartzonikas@php.gov.gr (υπόψη Ηλία Γκαρτζονίκα). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2651087243 και 2651087143.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, το οποίο για την έκθεση Tour Natur θα πρέπει να είναι στη γερμανική γλώσσα για να είναι εύχρηστο (ή στην αγγλική αν δεν υπάρχει η δυνατότητα στη γερμανική) και σε καθορισμένες ποσότητες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τρόπο, ώστε να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της pεριφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου, στις 11 το πρωί. Περισσότερες πληροφορίες για τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur στο www.tournatur.com και για τη ΔΕΘ στο www.thessalonikifair.gr.

Σχετικά άρθρα

Προγραμματική σύμβαση για την ανάδειξη, προστασία και ανάπτυξη του «συμπλέγματος» Κορωνησίας

Στους κερδισμένους του 2023 η Περιφέρεια Ηπείρου

Αποστόλης Τζελέτας

Γέφυρα – αντίγραφο στη θέση της ιστορικής γέφυρας Κοράκου