ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Στα Γιάννενα η διευρυμένη συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Στο εορταστικό κλίμα των ημερών βρίσκεται και το επιμελητήριο Ιωαννίνων, που συνεχίζει τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του και υποδέχεται το Σάββατο τους εκπροσώπους όλων των επιμελητηρίων της χώρας, καθώς και τη διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Την Παρασκευή, στις 6.30 το απόγευμα, σε συνεργασία με τον δήμο Ιωαννιτών, θα γίνει η φωταγώγηση της πλατείας Πάργης, ενώ στις 7.30 θα εγκαινιαστεί η περιοδική έκθεση των σατυρικών χαρτών του ομότιμου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Π. Σουκάκου, στη Δημοτική Πινακοθήκη.
Κατά τη διευρυμένη συνέλευση της ΚΕΕΕ το Σάββατο, θα τεθούν σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό των επιμελητηρίων και της επιχειρηματικότητας τα επόμενα χρόνια και τις αναγκαίες συνέργειες με τους τοπικούς φορείς.
Στη συνέλευση θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δ. Δημητρίου, όπως επίσης και οι εκπρόσωποι των υπολοίπων Επιμελητηρίων της χώρας.

Σχετικά άρθρα

Στο επίκεντρο τα «εργατικά χέρια» από τις Φιλιππίνες

Αντιτίθεται στα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων