ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Διάκριση για τα νέα προϊόντα Ζαγόρι Sparkling

Το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος κατά τη διάρκεια του 2019 στην κατηγορία τους απονεμήθηκε στα δύο νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ «Ζαγόρι Sparkling με φυσικό άρωμα Λεμόνι» και «Ζαγόρι Sparkling με φυσικό άρωμα Πράσινο Μήλο», στο πλαίσιο των βραβεύσεων Best Launching 2019 που διοργανώθηκαν από το οικονομικό περιοδικό The Business Review.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 19ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.
Τα δύο νέα προϊόντα τοποθετήθηκαν στην εγχώρια αγορά την καλοκαιρινή περίοδο και με σταθερά βήματα έχουν κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καθημερινές επιλογές των καταναλωτών, καθώς περιέχουν επιλεγμένα συστατικά εξαιρετικής ποιότητας που χαρίζουν μοναδικό άρωμα και γεύση. Η σύστασή τους συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ζαγόρι, με τη φρεσκάδα και το φυσικό άρωμα του λεμονιού και του πράσινου μήλου. Πρόκειται για 100% φυσικές επιλογές, χωρίς προσθήκη τεχνητών γλυκαντικών, ζάχαρης, συντηρητικών, τεχνητών αρωμάτων και βελτιωτικών γεύσης, με πλήρη απουσία θερμίδων. Όπως όλη η σειρά προϊόντων ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι.
«Τα δύο νέα προϊόντα Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ζαγόρι με φυσικό άρωμα λεμόνι και φυσικό άρωμα πράσινο μήλο, αποτελούν μία νέα πρόταση της Χήτος ΑΒΕΕ, στοχευμένη στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και αποτελούν μέρος της γενικότερης στρατηγικής εξωστρέφειας της εταιρείας μας. Να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και νέες προτάσεις μας», δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της Χήτος ΑΒΕΕ Περικλής Κατριβάνος, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο.

Σχετικά άρθρα

Πίνοντας «Ζαγόρι» γιόρτασε το νέο του συμβόλαιο ο Salah

Το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling μας «ανεβάζει» σε έναν κόσμο υγιεινά απολαυστικό!

advertorial

Συνάντηση κορυφής στο portfolio της «Χήτος ΑΒΕΕ»

Ηπειρωτικός Αγών