ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Ανακυκλώνει με τον Αντετοκούμπο και προσφέρει δώρα το «Ζαγόρι»

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι», στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», είναι χορηγός στον «Μεγάλο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις Αθλητικές Ακαδημίες – Ανακυκλώνουμε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο», που πραγματοποιείται από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 10 Μαρτίου στα «Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» και στα «Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης» σε όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι» χορηγεί τα έπαθλα του «Μεγάλου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης», προσφέροντας δώρα στα τμήματα που θα συλλέξουν τις περισσότερες συσκευασίες και συνεπώς θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία ανακύκλωσης πλαστικών, γυάλινων και μεταλλικών συσκευασιών, χρησιμοποιώντας τα «Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» και τα «Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης».
Τα πρώτο δώρο είναι ένα ταξίδι πέντε ημερών στο Milwaukee των ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει στους αγώνες του NBA, το δεύτερο μία εμφάνιση των Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το τρίτο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπάσκετ «Nike Zoom Freak 1».
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο happening σε ένα από τα «Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλων των παιδιών από τα τμήματα που θα πρωτεύσουν, όπου το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι», ως χορηγός, θα δώσει το μεγάλο παρών.
Μέσα από αυτήν τη δράση, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι» στοχεύουν στην παρότρυνση των παιδιών για συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, καθώς και στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής τους συνείδησης.

Σχετικά άρθρα

Ανακύκλωσαν 16.228 μπουκάλια σε τρεις ώρες!

Ανακύκλωση και μικροσυσκευών στο 5ο Δημοτικό Σχολείο

Ανακυκλώνουμε, αλλά δεν ξέρουμε πόσο