ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Φάρμακα και προϊόντα καθαρισμού συγκεντρώνει η Αντικαρκινική Εταιρία

Κάλεσμα συγκέντρωσης υγειονομικού υλικού και προϊόντων καθαριότητας για τους πληγέντες της Θεσσαλίας, απευθύνει το Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, τονίζοντας πως «και η ελάχιστη προσφορά στο σύνολό της γίνεται μεγάλη υπόθεση».

«Η μεγάλη τραγωδία που βρήκε την Κεντρική Ελλάδα μας συγκλόνισε όλους. Οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία πέρα από τις ανυπολόγιστες  ζημιές, άφησαν πίσω τους τεράστια προβλήματα υγείας, τα οποία εισπράττουν δραματικά οι ασθενείς με χρόνια προβλήματα όπως οι καρκινοπαθείς συνάνθρωποί μας», αναφέρει εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος Βαγγέλης Γκόλας.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία – Παράρτημα Ιωαννίνων συνεπικουρούμενη από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων, την ενορία Περιβλέπτου της Μητρόπολης Ιωαννίνων και τους Paguristas, καλεί όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν προϊόντα σήμερα Τρίτη 26 και αύριο Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα τελετών του Ιερού Ναού της Περιβλέπτου και την είσοδος της αίθουσας του Διοικητικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, οι ανάγκες που υπάρχουν είναι για αντιβιοτικές κρέμες και κορτιζονούχες, αντιβιοτικά σε χάπια, αντισταμινικά σε χάπια και κρέμες, αντιεμετικά – αντι-ιλιγγικά, παυσίπονα σε όλες τις μορφές, αντι-υπερτασικά, υπακτικά γαστροπραστατευτικά προβιοτικά, στοματικά διαλύματα (Betadine solution, Betadine gargle), γάζες σε διάφορα μεγέθη, εμφιαλωμένα νερά, γάντια πολλαπλών χρήσεων ανθεκτικά μεσαίου και μεγάλου μεγέθους για καθαριότητα, γάντια ελαστικά μιας χρήσης μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, στολές μιας χρήσης, καθαριστικά-απολυμαντικά (χλωρίνη), υγρά ή τζελ απολύμανσης χεριών χωρίς χρήση νερού, απολυμαντικά υγρά μαντήλια μεγάλου μεγέθους.

Σχετικά άρθρα

Ενεργοποίηση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους πληγέντες

Ηπειρωτικός Αγών

Χρήματα και τρόφιμα για τους πληγέντες συγκεντρώνει ο Ερυθρός Σταυρός

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο