ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Το wargaming συναντά τον μοντελισμό

Με τη διοργάνωση του Laketown Apocalypse 2023, της πρώτης wargaming διοργάνωσης στα Γιάννενα, θα πλαισιωθεί η ετήσια έκθεση/διαγωνισμός στατικού μοντελισμού, που διοργανώνει η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου, με συμμετοχή μοντελιστών από όλη την Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού.

Η έκθεση, με θεματική ενότητα αεροσκάφη που έδρασαν από αεροπλανοφόρα πλοία, θα πραγματοποιηθεί φέτος στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Κοινότητας Ανατολής και θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια του τριημέρου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, καθώς και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων είναι ο αρχαιότερος σύλλογος μοντελισμού στη χώρα μας, δραστηριοποιούμενη διαρκώς στον χώρο του μοντελισμού από το 1992, με σκοπό τη συνεργασία των μοντελιστών και τη διάδοση του χόμπι. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν στατικά και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα όλων των τύπων των μελών μας, αλλά και μοντελιστών από διάφορους ελληνικούς και ξένους συλλόγους. Για τους μοντελιστές που δεν είναι μέλη της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων και επιθυμούν να συμμετάσχουν, υπάρχει χρέωση 4 ευρώ ανά έκθεμα με μέγιστο τα 12 ευρώ. Οι ανήλικοι μοντελιστές εξαιρούνται της χρέωσης.
Το Laketown Apocalypse 2023 θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο το Σάββατο 2 (10:00-21:00) και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου (10:00-15:00). Για πρώτη φορά στα χρονικά, το wargaming community των Ιωαννίνων οργανώνεται και μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο, δημιουργώντας έναν πόλο έλξης και συσπείρωσης για το χόμπι στην πόλη μας.
Η έκθεση/διαγωνισμός και το Laketown Apocalypse 2023 τελούν υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Σχετικά άρθρα

Ετήσια έκθεση μοντελισμού σε μια επετειακή χρονιά

Με συμμετοχές και από το εξωτερικό η ετήσια έκθεση μοντελισμού

Ένα άρμα μάχης στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας