ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ετήσια έκθεση μοντελισμού σε μια επετειακή χρονιά

Την ετήσια έκθεση/διαγωνισμό μοντελισμού, η οποία φέτος συμπίπτει με τα 30 χρόνια από τη ίδρυσή της, θα πραγματοποιήσει η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων από την Παρασκευή 2 έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και του Πνευματικού Κέντρου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Την Παρασκευή θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι
Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων είναι ο αρχαιότερος σύλλογος μοντελισμού στην χώρα μας, δραστηριοποιούμενη διαρκώς στον χώρο του μοντελισμού από το 1992, με σκοπό την συνεργασία των μοντελιστών και τη διάδοση του χόμπι. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν στατικά και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα όλων των τύπων των μελών της, αλλά και μοντελιστών από διάφορους ελληνικούς και ξένους συλλόγους.
Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.emioannina.gr.

Σχετικά άρθρα

Το wargaming συναντά τον μοντελισμό

Με συμμετοχές και από το εξωτερικό η ετήσια έκθεση μοντελισμού

Ένα άρμα μάχης στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας