ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ημερίδα για τα ζητήματα ψυχικής υγείας από το ΚΚΕ

Ημερίδα για την ψυχική υγεία με θέμα «Ζητήματα ψυχικής υγείας: Σύγχρονες προσεγγίσεις - απαντήσεις στα αδιέξοδα που δημιουργεί ένα σύστημα που σαπίζει» διοργανώνει το Τμήμα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, σήμερα Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.

Η ημερίδα έχει και γιαννιώτικη συμμετοχή, καθώς εισήγηση με θέμα «Κοινωνική – Κοινοτική Ψυχιατρική: Σύγχρονη ανάγκη ή δούρειος ίππος για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας;», θα κάνει ο νοσηλευτής στη Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, MSc στην Ψυχική Υγεία, υποψήφιος διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Πρέντζας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος εισηγήσεων μέχρι τις 9 το βράδυ και στο τέλος κάθε ενότητας προβλέπεται διαδικασία 10λεπτης συζήτησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ ταυτόχρονα με την παρακολούθηση δια φυσικής παρουσίας, θα υπάρχει δυνατότητα ζωντανής διαδικτυακής παρακολούθησης στη διεύθυνση: https://youtu.be/j7wOyccSWzc.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση της Κ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ για την υγεία

Διαχωρίζει τη θέση της η ΑΣΥ Υγειονομικών

ΚΚΕ – Συγκέντρωση ενόψει ευρωεκλογών