ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Μια νέα «Πράσινη Αποστολή» για τους δημότες

«Φαντάζεσαι μία θάλασσα με περισσότερα πλαστικά από ψάρια;» είναι ο τίτλος της νέας «Πράσινης Αποστολής» (www.followgreen.gr/ioannina/Mission/Single/3243), που βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών των Ιωαννίνων για το επόμενο 10ήμερο, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις συνέπειες των πλαστικών απορριμμάτων και των μικροπλαστικών στα θαλάσσια οικοσυστήματα και τον άνθρωπο, καθώς και για τους τρόπους αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης.

Στην Ελλάδα, τα πλαστικά απορρίμματα που καταλήγουν στα υδάτινα οικοσυστήματα, ξεπερνούν το 50% των συνολικών απορριμμάτων.
Οι χρήστες της πλατφόρμας followgreen καλούνται να ολοκληρώσουν με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση για μια ισοθερμική τσάντα παραλίας.
Η ανάδειξη του νικητή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του νικητή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σχετικά άρθρα

«Πράσινη Αποστολή» για τα πλαστικά απορρίμματα στα υδάτινα οικοσυστήματα

«Οι “Πράσινοι ήρωες” επιστρέφουν στα θρανία και επιβραβεύονται!»

«Από τη θάλασσα στο πιάτο μας» η νέα «Πράσινη Αποστολή»