ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Πράσινη Αποστολή» για τα πλαστικά απορρίμματα στα υδάτινα οικοσυστήματα

Η ενημέρωση του κοινού για τις συνέπειες των πλαστικών απορριμμάτων και των μικροπλαστικών στα θαλάσσια οικοσυστήματα και τον άνθρωπο, καθώς και για τους τρόπους αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης, αποτελεί στόχος της νέας Πράσινης Αποστολής του Followgreen Δήμου Ιωαννιτών.

Οι χρήστες του Followgreen καλούνται να λάβουν μέρος στην αποστολή «Φαντάζεσαι μία θάλασσα με περισσότερα πλαστικά από ψάρια;» (www.followgreen.gr/ioannina/Mission/Single/3243) και να κερδίσουν μια ισοθερμική τσάντα παραλίας.

Κάθε δέκα ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα. Ο χρήστης, για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης, καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Η ανάδειξη του νικητή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του νικητή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σχετικά άρθρα

«Zero Waste οικολογικές πρακτικές» η νέα «Πράσινη Αποστολή»

Μια νέα «Πράσινη Αποστολή» για τους δημότες

Δράση επαναχρησιμοποίησης για καλό σκοπό