ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Οι “Πράσινοι ήρωες” επιστρέφουν στα θρανία και επιβραβεύονται!»

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Followgreen οργανώνει μία ακόμη «πράσινη αποστολή» στον δήμο Ιωαννιτών και επιβραβεύει την επιστροφή στα θρανία με δώρα.

Η νέα αποστολή ονομάζεται «Οι “Πράσινοι ήρωες” επιστρέφουν στα θρανία και επιβραβεύονται!» και οι χρήστες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανακύκλωσης μπορούν να συμμετέχουν στον σύνδεσμο www.followgreen.gr/ioannina/Mission/Single/3035.
Ο χρήστης, ολοκληρώνοντας τους απαιτούμενους στόχους της «πράσινης αποστολής», κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή στην κλήρωση για μία επώνυμη τσάντα πλάτης. Η ανάδειξη του νικητή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του νικητή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σχετικά άρθρα

Μια νέα «Πράσινη Αποστολή» για τους δημότες

«Πράσινη Αποστολή» για τα πλαστικά απορρίμματα στα υδάτινα οικοσυστήματα

«Από τη θάλασσα στο πιάτο μας» η νέα «Πράσινη Αποστολή»