ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και ενίσχυσης των κοινωνικών δεξιοτήτων από την Ε.Ψ.Ε.Π.

Η ομάδα έργου και εθελοντές του έργου «Κοινωνικό δίκτυο προώθησης της συμμετοχής στα κοινά των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας στον Δήμο Ιωαννιτών – Ioannina Silver Community Action Network», με φορέα υλοποίησης την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης- Ε.Ψ.Ε.Π., έχουν δημιουργήσει και λειτουργούν με ανοιχτή συμμετοχή «Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης και Ενίσχυσης των Κοινωνικών Δεξιοτήτων».

Οι ομάδες απευθύνονται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, πολίτες των Ιωαννίνων, που επιθυμούν να αναπτύξουν νέες ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες, να βελτιώσουν πτυχές της προσωπικότητας τους, να ενδυναμωθούν και ταυτόχρονα να συζητήσουν ανοιχτά, ώστε να είναι ενεργοί και να αξιοποιούν με τον κατάλληλο τρόπο τις γνώσεις και την εμπειρία που κατέχουν.
Οι ομάδες συντονίζονται από ψυχολόγους, μέλη της ομάδας έργου, ενώ οι θεματικές των συναντήσεων καθορίζονται από τις ανάγκες των συμμετεχόντων. Αναφορικά με την υλοποίηση της δράσης «Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης και Ενίσχυσης των Κοινωνικών Δεξιοτήτων» τα τμήματα θα είναι ολιγομελή.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρέχονται στο γραφείο της Ε.Ψ.Ε.Π. (Σικελιανού 2, 1ος όροφος, Ιωάννινα), τις εργάσιμες ημέρες (10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.), αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικά στο 2651039820), καθώς και στο e-mail του έργου ioannina.scan21@gmail.com.

Σχετικά άρθρα

Γνωριμία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την τρίτη ηλικία

«Η Ενεργός Γήρανση ως Μέσο Ψυχικής Υγείας και Ευημερίας»

Δυνατότητα επανένταξης για αστέγους στα Γιάννενα