ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Στις 15 Μαΐου ο περιφερειακός διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής Ηπείρου

Την Κυριακή 15 Μαΐου θα διεξαχθεί ο περιφερειακός διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής Ηπείρου για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, ο οποίος αποτελεί προκριματικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που διοργανώνει η WRO Hellas.

Εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στο 3° Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνει εξ αποστάσεως.
Για τους μαθητές Δημοτικού, οι κατηγορίες συμμετοχής είναι: «Πρωτογενής Τομέας-Αγροτική Παραγωγή για Α’-Δ’ Δημοτικού», «Πρωτογενής Τομέας-Αγροτική Παραγωγή για Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού» και «Ποδόσφαιρο 2X2». Οι διαγωνιστικές κατηγορίες του Γυμνασίου είναι «1821-1921: 100 χρόνια Σύγχρονη Ελλάδα» και του Λυκείου «Ο φίλος μου, το Ρομπότ».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες των διαγωνισμών και κυρίως για τις εγγραφές των ομάδων τους στον δικτυακό τόπο https://wrohellas.gr και από τον οργανωτικό υπεύθυνο κ. Δημήτριο Κράββαρη (krawarisffisch.gr).

Σχετικά άρθρα

Βραβείο «Καλύτερης Ιδέας» για το 1ο ΕΠΑ.Λ -1o E.K. Ιωαννίνων

Εκπαιδευτική ρομποτική – Βραβεία και βλέψεις για πανελλήνια διάκριση

Εκπαιδευτική Ρομποτική-Στον τελικό 14 ομάδες από την Ήπειρο