ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στην απόφαση να μην πραγματοποιήσει την «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που διοργάνωνε κάθε χρόνο πριν τις γιορτές, οδηγήθηκε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) του Δήμου Ιωαννιτών, λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Ο ΟΚΠΑΠΑ καλεί όλους τους συμπολίτες, τους φορείς, την Εκκλησία και τις επιχειρήσεις του τόπου να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να ενισχύσουν και άλλους συμπολίτες που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.
Για προσφορές προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο ΚΕΠΑΒΙ, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή (8 το πρωί έως και 2 το μεσημέρι) στα τηλέφωνα 2651030504, 2651361402 και 2651054269.

Σχετικά άρθρα

Φάρμακα και προϊόντα καθαρισμού συγκεντρώνει η Αντικαρκινική Εταιρία

Ενεργοποίηση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους πληγέντες

Ηπειρωτικός Αγών

Χρήματα και τρόφιμα για τους πληγέντες συγκεντρώνει ο Ερυθρός Σταυρός