ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Λαϊκά μαθήματα αλληλεγγύης από τα σωματεία του ΕΚΙ

Για ένατη χρονιά, τα σωματεία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων πρωτοστατούν στην οργάνωση της αλληλεγγύης στις οικογένειες εργαζόμενων και άνεργων που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε μια σειρά βασικές ανάγκες, με τη διοργάνωση λαϊκών μαθημάτων αλληλεγγύης.

Η πρωτοβουλία αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από δεκάδες παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων, καθώς και από εκπαιδευτικούς που εθελοντικά, προσφέροντας τον ελεύθερο χρόνο τους, ανιδιοτελώς συμβάλλουν στην επιτυχία της δραστηριότητας.
«Τα λαϊκά μαθήματα εντάσσονται σε μία σειρά πρωτοβουλιών που σκοπό έχουν να αναδείξουν πώς μπορούμε να προχωρήσουμε, βάζοντας μπροστά “το εγώ να γίνει εμείς”, προβάλλοντας τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας για δουλειά με δικαιώματα, για ποιοτικό ελεύθερο χρόνο, για υγεία, παιδεία, πολιτισμό, αθλητισμό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Τη φετινή χρονιά θα διδαχθούν Γλώσσα και Μαθηματικά για μαθητές Δημοτικού, Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Ιστορία, Οικονομικά και Βιολογία για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, Μαθηματικά για μαθητές ΕΠΑΛ, καθώς και Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά για όλες τις ηλικίες. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2651032513 και 6946197049.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται τα λαϊκά φροντιστήρια

Λαϊκά Μαθήματα Αλληλεγγύης για 10η χρονιά