ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το»

Σε συμμετοχή στην κοινωνική δράση «Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη» καλεί τους πολίτες ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας– Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) του δήμου Ιωαννιτών.

Όπως είναι γνωστό, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, από το 2011, παρέχει είδη πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενα άτομα, κυρίως τρόφιμα και μη ευπαθή προϊόντα, όπως καθαριστικά και είδη υγιεινής καθώς και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη οικιακής χρήσης, παιχνίδια, βιβλία κ.λπ., με την προϋπόθεση πως έχουν ελεγχθεί και βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Όσοι διαθέτουν αντικείμενα, όπως κρεβάτια, στρώματα, παιδικά είδη (παιδικά καρότσια, κούνιες), μεταχειρισμένα έπιπλα που δε χρησιμοποιούν πλέον, ή ηλεκτρικές συσκευές/μικροσυσκευές, όπως ραδιόφωνα, συσκευές σιδερώματος κ.ά. σε καλή κατάσταση ή οτιδήποτε άλλο δεν τους είναι πλέον ωφέλιμο, μπορούν να τα χαρίσουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών.
«Η ανάγκη υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όμως τις κρίσιμες και δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, η ανάγκη των συμπολιτών μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε με τη δική σας στήριξη, ανέξοδα, ευπαθείς ομάδες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας. Τα πάντα είναι ωφέλιμα όταν χρησιμοποιούνται», αναφέρει ο ΟΚΠΑΠΑ σε ανακοίνωσή του.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στο γραφείο 126 του ΚΕΠΑΒΙ, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2651361402 και 2651054269, από Δευτέρα έως Παρασκευή (7:30-14:30).

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Στόχος βανδαλισμού ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός