ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Διακοπές ρεύματος από το Σάββατο έως την Τρίτη

Για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος το Σάββατο 14 Μαρτίου, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στους Δραμεσιούς.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου διακοπή ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι σε τμήμα της Βιομηχανικής Περιοχής (πέριξ των επιχειρήσεων Γκαρόνα, Συρματοπλεκτική, Καραντζά, Χαρτοποιεία Ηπείρου, Βιομέξ, Δρυάδες, Ηπειροπάν, Νικολαΐδη, Μπότσιου, Βήτα- Τοψή, Σδραλ, Adelco, Μυτιληναίου, Θεομιλ, Μανούση, Νούσια, Ρούντα, Cabigas, Πετρογκάζ, Spider, Petcom, Graphic Art, Καλατζόγλου, Κουκουτάρη, Γενική Ανακύκλωσης, Ηπειροαλουμίν, Οικομπετόν, Μπαλαντάνη, Γκόντα, Κωνσταντινίδη, Αγροπα, πτηνοσφαγείο Νιτσιάκου, πτηνοτροφεία Ροδοτοπίου, ΣΒΕΚΗ, Πίνδος) και στα πτηνοτροφεία Νεοχωρίου και Κ. Λαψίστας, καθώς και από τη 1 έως τις 2.15 το μεσημέρι στην περιοχή Πεδινής επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων– Άρτας πέριξ των επιχειρήσεων έπιπλα Πήχα, ειδών υγιεινής Μπότσιου, πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ (δίπλα από ζαχαροπλαστείο Διεθνές) και επιχείρηση Σαμουκατζίδης.
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος είναι προγραμματισμένες και για τη Δευτέρα 16 Μαρτίου από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί σε Ολυμπιάδα Μαρμάρων, επιχείρηση Αφων Λέφα, Μάρμαρα, πτηνοτροφείο Κασιούμη, πτηνοτροφείο Πρέντζα, επιχειρήσεις μαρμάρων και Φ/Β Σταθμών στα Μάρμαρα και προς περιοχή Κόντσικας, από τις 10.15 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στις οδούς Πλάτωνος, Δημοσθένη, Παπαναστασίου, Μαρίνου Αντύπα, Κ. Παλαμά, Καραϊσκάκη και παρόδους αυτών στην Ανατολή, καθώς και από τις 12.15 έως τις 1.15 το μεσημέρι στις οδούς Πινδάρου, Ηλία Βενέζη, Πηνελόπης Δέλτα, Κατράκη, Αμπέλου, Δωδώνης μέχρι την συμβολή της με οδό Πλάτωνος και παρόδους αυτών επίσης στην Ανατολή.
Τέλος, προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος υπάρχουν και την Τρίτη 17 Μαρτίου, από τις 8 έως τις 10 το πρωί σε Βουνοπλαγιά και Ελεούσα στην περιοχή πέριξ επιχείρησης «Πράσινη Γωνιά» και χώρου διεξαγωγής εμποροπανήγυρης, από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι στο Νεοχώρι και από τη 1 έως τις 2.30 το μεσημέρι στην Κάτω Λαψίστα.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Σχετικά άρθρα

Διακοπές ρεύματος εντός και εκτός Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

Διακοπές ρεύματος σε Γιάννενα, Σταυράκι και Ελεούσα

Ηπειρωτικός Αγών

Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο