ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Διακοπές ρεύματος εντός και εκτός Ιωαννίνων

Για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην Πεδινή πέριξ πτηνοτροφείων Β. Βασιλείου, επιχείρησης ΣΥΒΙΧΡΩΜ, πρώην χωματερής Πεδινής και φωτοβολταϊκών σταθμών Σιόντη – Τσόγκα, Βολτέρ Α.Ε. και Θ. Κοτσίνα, από τις 9 έως τις 10 το πρωί στις οδούς Αναγνωστοπούλου, Κωνσταντίνου Τσιάνου, Βελισσαρίου από Νο 56 έως 70 και Καρόλου Κουν από Νο 1 έως 31, και από τις 12 έως τις 1.30 το μεσημέρι στις οδούς Αγίου Κοσμά από 62 έως 70 και από 73 έως 75, Βελισσαρίου από Νο 1 έως 21 και από Νο 2 έως 36, Δωδώνης από Νο 72 έως 86 και από Νο 95 έως 123, Κρήτης από Νο 4 έως 7, Απολλωνίας από Νο 1 έως 9, Ευριπίδου, Μαραθώνα, Ικάρου και Φειδίου.

Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί και για την επόμενη εβδομάδα. Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στην οδό Χ. Τρικούπη Νο 11 από τις 8 έως τις 10 το πρωί και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στην είσοδο της Κληματιάς από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης επί της οδού Αγίου Δονάτου, από τις 11 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή του «Λασπότοπου» επί της οδού Κυβέλης πέριξ παιδικής χαράς και από τις 4.30 έως τις 5.30 το απόγευμα σε Τμήμα Ροδοτοπίου κοντά στη ΒΙ.ΠΕ., ΣΒΕΚΗ, Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ροδοτοπίου, ΑΠΣΙ «Πίνδος», πτηνοτροφεία και ποιμνιοστάσια Νεοχωρίου και Κάτω Λαψίστας.

Τέλος, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, από τις 8.30 έως τις 9 το πρωί και από τις 2.30 έως τις 3 το μεσημέρι θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Μελισσόπετρα, Μεθοριακό Συνοριακό Σταθμό Μέρτζιανης, Καλόβρυση, Αηδονοχώρι, Μολυβδοσκέπαστη, Ιερά Μονή Μολυβδοσκέπαστου, Αετόπετρα, Μάζι, Καβάσιλα, Ηλιόραχη, Κόνιτσα (πέριξ Δασικού Συνεταρισμού – αποθήκη κ. Βουρδούκα, έως επιχείρηση κ. Λώτου), και από τις 8.30 το πρωί τις 3 το μεσημέρι στην Αετόπετρα πέριξ ποιμνιοστασίου Καρακατσάνη, βουστάσιο Τζάλλα Παναγιώτη και αντλιοστασίου Αετόπετρας.

Σχετικά άρθρα

Διακοπές ρεύματος σε Γιάννενα, Σταυράκι και Ελεούσα

Ηπειρωτικός Αγών

Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο

Διακοπές ρεύματος από το Σάββατο έως την Τρίτη