Καθημερινά

Με συμμετοχές και από το εξωτερικό η ετήσια έκθεση μοντελισμού

Την ετήσια έκθεση μοντελισμού της διοργανώνει η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων στον εκθεσιακό πολυχώρο «Δημ. Χατζής», από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Μαΐου.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, πλήθος μοντελιστών από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στην έκθεση, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει το μαγευτικό κόσμο του μοντελισμού. Στον χώρο θα εκτεθούν τόσο στατικά μοντέλα όλων των κατηγοριών όσο και τηλεκατευθυνόμενα (με δυνατότητα κίνησης).
Επιπλέον, θα φιλοξενηθούν τα τηλεκατευθυνόμενα οχήματα, που κατασκευάστηκαν από μαθητές του ομίλου μοντελισμού του δημοτικού και γυμνασίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας «Αρσάκεια –Τοσίτσεια Σχολεία» Ιωαννίνων. Τη φετινή έκθεση ενδέχεται να επισκεφθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς έχει αποδεχθεί τη σχετική πρόσκληση.
Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας την – Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και την Κυριακή 19 Μαίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Σχετικά άρθρα

Το wargaming συναντά τον μοντελισμό

Ετήσια έκθεση μοντελισμού σε μια επετειακή χρονιά

Ένα άρμα μάχης στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας