Καθημερινά

250 καρότσια με τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Πωγωνίου

Συνολικά 250 καρότσια με τρόφιμα πρόσφερε η τράπεζα Alpha Bank στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Πωγωνίου για τις ανάγκες των ωφελουμένων, προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης, που «τυλίγει» τις κοινωνικές δομές του δήμου.

Η παράδοση των προϊόντων έγινε παρουσία του περιφερειακού διευθυντή Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων της τράπεζας Ε. Καλούδη, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Σιούτης ευχαρίστησε την Alpha Bank για την προσφορά και ευχήθηκε η κίνησή της να βρει κι άλλους μιμητές. «Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική, στη φροντίδα και ανακούφιση όσων δημοτών μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Σε αυτήν μας την προσπάθεια έχουμε ανάγκη από αρωγούς και συμπαραστάτες. Τόσο φορείς, επιχειρήσεις όσο και απλοί πολίτες δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και μας στηρίζουν έμπρακτα, πάντα όμως υπάρχει έδαφος για ακόμη μεγαλύτερη προσφορά γιατί οι ανάγκες, δυστυχώς, αυξάνονται» σημείωσε.
Στην παράδοση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Γκόγκος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Γιούνης Αναστάσιος και ο δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Μποντίνης.

Σχετικά άρθρα

Σχέδια για σκοπευτήριο στο ανενεργό ελικοδρόμιο Δελβινακίου

«Όχημα» προβολής τα video clip για τον δήμο Πωγωνίου

Προς δημοπράτηση το νέο νηπιαγωγείο στο Καλπάκι