dav
Καθημερινά

To Chalet Chamois στρώνει τραπέζι «Gout de France – Good France»

Από το 1979, οι γαλλόφωνοι των πέντε ηπείρων γιορτάζουν κάθε χρόνο γύρω από την 20η Μαρτίου, τη Διεθνή Ημέρα Γαλλοφωνίας. Ένας ιδιαίτερος θεσμός, που άρχισε να εμπλουτίζεται με γαλλική τέχνη και γαστρονομία.

Περισσότερα από 3.000 εστιατόρια στον κόσμο, 114 εστιατόρια σε 34 ελληνικές πόλεις, συμμετέχουν και φέτος στην εκδήλωση «Gout de France –Good France», που διοργανώνεται από το Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων της Γαλλίας και τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο σεφ Alain Ducasse.
Για ακόμη μία χρονιά, το εστιατόριο Chalet Chamois συμμετέχει σ’ αυτή την κορυφαία γιορτή, με ένα μενού εμπνευσμένο και σχεδιασμένο από τα μαγικά χέρια του chef Giannis Christidis, ο οποίος προτείνει εξαιρετικές δημιουργίες και πλούσιες σε γεύση επιλογές, παντρεύοντας μοναδικά τη γαλλική γαστρονομία με τα τοπικά μας προϊόντα.
Το Σάββατο 23 Μαρτίου, λοιπόν, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου-Anilio Adventure Park, το Chalet Chamois στρώνει τραπέζι με ένα εξαιρετικό γαλλικό menu, που όσοι το επιλέξουν θα το απολαύσουν, έχοντας την καλύτερη θέα.
Κρατήσεις-επικοινωνία στο τηλέφωνο 6980760850.

Σχετικά άρθρα

Χρυσό βραβείο για το Anilio Park στα Best City Awards 2023

Ηπειρωτικός Αγών

Χαμένη η φετινή σεζόν για τα χιονοδρομικά κέντρα

Άρτεμις Κλεφτάκη

Μαθήματα χιονοδρομίας στο Anilio Adventure Park