ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Ο αγώνας μας δεν πήγε χαμένος»

Ως μη ικανοποιητικό αξιολογεί το αποτέλεσμα των εκλογών η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο, ωστόσο επισημαίνει ότι ο αγώνας δεν πήγε χαμένος.

Σε ανακοίνωσή της, με την οποία εκφράζει ευχαριστίες σε όσους την επέλεξαν στην κάλπη, δίνει την υπόσχεση ότι θα δώσει τον αγώνα της εκπροσώπησης μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, αλλά και μέσα στην κοινωνία.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ήπειρο, που μας κατέταξαν στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Ηπείρου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια όλους όσοι πλαισίωσαν τα ψηφοδέλτιά μας, στήριξαν την προσπάθεια για αλλαγή των δεδομένων στην περιφερειακή αρχή και συμπορεύτηκαν μαζί μας σ’ αυτόν τον αγώνα. Είχαμε στη διάθεσή μας πολύ λίγο χρόνο για να φτάσουμε το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας στους πολίτες της Ηπείρου, αλλά -παρά τις δυσκολίες- καταφέραμε να καταγράψουμε ένα ποσοστό, που δε μας ικανοποιεί μεν, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη τα πανελλαδικά αποτελέσματα, μας επιτρέπει να πούμε ότι ο αγώνας μας δεν πήγε χαμένος.
Μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους, που εκλέγονται και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, θα δώσουμε τον αγώνα της εκπροσώπησης μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, πασχίζοντας αυτά που υποσχεθήκαμε: δημοκρατική και ουσιαστική λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου, διαφάνεια στις αποφάσεις, κριτική και επαγρύπνηση. Η περιφερειακή μας παράταξη “Κοινό των Ηπειρωτών” θα συνεχίσει το έργο της και μέσα στην κοινωνία με όλους τους υποψηφίους της, χτίζοντας τη συνέχεια στην αυτοδιοικητική μας παρουσία».

Σχετικά άρθρα

Συμβολή και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη νέα γέφυρα Κοράκου

Αντιπρόταση για επανασχεδιασμό του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας

Επιμένει σε συζήτηση για την ατμοσφαιρική ρύπανση το «Κοινό των Ηπειρωτών»

Ηπειρωτικός Αγών