ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

ΣΒΑΚ και νέο ΕΣΠΑ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Στην έγκριση του σταδίου Ι της μελέτης «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)» αναμένεται να προχωρήσει το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και εισηγήτρια του θέματος έχει οριστεί η αντιδήμαρχος Ελένη Βασιλείου.

Σημαντικό είναι και το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης, που περιλαμβάνει συνολικά 67 θέματα. Πρόκειται για την υποβολή προτάσεων για την προετοιμασία και ωρίμανση έργων για υλοποίηση/συγχρηματοδότηση στην προγραμματική περίοδο 2021-2027.
Ακόμη, στο δημοτικό συμβούλιο έρχονται προς συζήτηση η μετακίνηση του δημάρχου Θ. Μπέγκα και του αντιδημάρχου Ν. Γκόλα στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας (31/01-4/02) με στόχο την συμμετοχή σε διεργασίες ανάπτυξης συνεργασιών – διαδικασίες αδελφοποίησης, η έγκριση συμμετοχής στο δίκτυο «European Cities Marketing» και η παραλαβή της ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης για τη δημιουργία Κέντρου για το Παιδί στο παλαιό Άσυλο Ανιάτων), της γεωτεχνικής μελέτης για την ανάδειξη παραλίμνιας περιοχής με τη δημιουργία περιπατητικής και ποδηλατικής διαδρομής και της μελέτης σήμανσης -ασφάλισης του μεγάλου δακτυλίου.

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη στα Γιάννενα η Ολυμπιακή Φλόγα

Αναβολή στο παρά πέντε για τις εκλογές στον ΑΣΔΣΑ Ηπείρου

Βάρος στην ενημέρωση για την τήρηση των υποχρεώσεων