ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Υποψήφιος στον Δήμο Πωγωνίου ο Χρ. Γκόγκος

Την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Πωγωνίου, ανακοίνωσε ο Χρήστος Ν. Γκόγκος, ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στον επί σειρά ετών δήμαρχο Κώστα Καψάλη, με τον οποίο συμπορεύτηκε επί 13 χρόνια, διατελώντας κατά περιόδους αντιδήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Χρ. Γκόγκος, στο κάλεσμα προς τους συνδημότες του, αναφέρει ότι «η σημερινή δημοτική αρχή έχει εξαντλήσει τα περιθώρια προσφοράς και διαπνέεται από αλαζονεία», προσθέτοντας ότι η ενασχόληση του πολίτη με τα κοινά δεν είναι απλά χρήσιμη αλλά αναγκαίο καθήκον του.
«Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι χρειάζεται αλλαγή. Μια αλλαγή που δε θα είναι μόνο προσώπων αλλά έργων, πράξεων, ανάπτυξης, αξιοπρέπειας, ήθους, αξιοπιστίας, σεβασμού, εμπιστοσύνης. Όσοι αγαπάμε τον τόπο μας, ας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χειραγωγεί με υποσχέσεις, που σκοπό έχουν μόνο το προσωπικό τους όφελος. Προκειμένου λοιπόν αγαπητοί μου συνδημότες να συζητάμε στα καφενεία για το τι πρέπει να γίνει και πως θα αναπτυχθεί ο τόπος μας, αυτό που μας απομένει είναι: συμμετοχή- αλληλεγγύη-δύναμη-θάρρος και προοπτική. Έτσι θα πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε», συνεχίζει, δηλώνοντας στη διάθεση όλων για να συζητήσουν και μαζί να διαμορφώσουν το πρόγραμμα της επόμενης μέρας.

Σχετικά άρθρα

Τίμησε τη μνήμη Χατζημιχάλη Νταλιάνη ο Δήμος Πωγωνίου

Κίνητρα για τις παραμεθόριες περιοχές το αίτημα στον Στ. Κασσελάκη

Νέες φωλιές για πελαργούς στον Δήμο Πωγωνίου