ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Πανηπειρωτική κινητοποίηση για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στα Γιάννενα

Να λάβει «απόφαση αλλαγής» θα καλέσει και τον γιαννιώτικο λαό ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την προεκλογική ομιλία του το βράδυ της Τρίτης στα Γιάννενα.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, λίγα 24ωρα μετά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία στις 8 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Du Lac.
Στόχευση του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κεντρικά όσο και της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων σε τοπικό επίπεδο είναι η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Ηπείρου στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, και η παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στην προσέλκυση ψηφοφόρων από τη «δεξαμενή» των αναποφάσιστων, θέτοντας στο επίκεντρο την πολιτική αλλαγή και μια εναλλακτική πρόταση, ανάμεσα στον ελιτισμό και τον λαϊκισμό, που κατά τη Χαριλάου Τρικούπη, διακρίνουν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.
«Καλούμε κάθε ενεργό και προβληματισμένο πολίτη να ακούσει το πρόγραμμά μας και τις δεσμεύσεις μας από τον Νίκο Ανδρουλάκη, να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα στον τοξικό δικομματισμό. Στέλνουμε μήνυμα ότι υπάρχει ο δρόμος της πολιτικής, της σοβαρότητας, του σχεδίου και της ευθύνης, που καταθέτει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ. ΑΛ. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει απόφαση αλλαγής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Βασίλης Γαρδίκος. Τόνισε δε πως στον νομό Ιωαννίνων υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά και η δυναμική, ώστε το ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση μετά από αρκετά χρόνια.
«Τη βραδιά των εκλογών, το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας», τόνισε, προσθέτοντας από κοινός παρονομαστής όλων των δημοσκοπήσεων, που δείχνουν τη φθορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι η συνεχής ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Ανδρουλάκη, ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιη η επίσκεψή του στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά και στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, στο κέντρο της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Στην Πρέβεζα αύριο ο Ν. Ανδρουλάκης

Αισιοδοξία ότι θα είναι στη όχθη των νικητών

Ν. Ανδρουλάκης: «Στόχος μας είναι να γίνουμε κυβέρνηση»

Αποστόλης Τζελέτας