ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Υποψήφια στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη η Ελ. Κοσσυβάκη

Τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη θα διεκδικήσει ως υποψήφια δήμαρχος η Ελευθερία Κοσσυβάκη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με στόχο να αναδειχθεί η πολιτισμική ταυτότητα και η ιστορικότητα του δήμου, αλλά και να καταστεί ένα πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης.

Η κ. Κοσσυβάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι επικεφαλής μιας νέας και πολύχρωμης, όπως αναφέρει, αυτοδιοικητικής συλλογικότητας στην ορεινή Άρτα, και στον δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
«Μαζί με τους συνεργάτες μου, είμαστε αποφασισμένοι να απαντήσουμε στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας με άμεση προτεραιότητα την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, την στήριξη των παραγωγικών ομάδων (κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, ελαιοπαραγωγούς, καλλιεργητές αρωματικών φυτών), την ενίσχυση των δομών εκπαίδευσης για κάθε παιδί που ζει στην ορεινή μας περιοχή, αλλά και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών προκειμένου να υποστηρίζονται όλες οι ευάλωτες ομάδες», σημειώνει η κ. Κοσσυβάκη, κάνοντας γνωστό πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικές με τη συγκρότηση και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.

Σχετικά άρθρα

Π.Ε. Άρτας- Επιπλέον περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης