ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Το βάρος σε επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες και επιχειρήσεις

Η παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της Ηπείρου και οι επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες θα βρίσκονται στο επίκεντρο της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα την Τετάρτη.

Μαζί με τον πρωθυπουργό θα βρεθούν στα Γιάννενα και σε ολόκληρη την Ήπειρο πλειάδα κυβερνητικών στελεχών, πιθανότατα από αύριο Τρίτη, που θα συμμετέχουν σε συσκέψεις με τοπικούς φορείς.
Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ηπείρου πρόκειται να παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο, θα πραγματοποιήσει μια ακόμη επίσκεψη στα Γιάννενα, η οποία και θα ολοκληρωθεί με την πολιτική του ομιλία το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o πρωθυπουργός, εκτός από την προγραμματισμένη ομιλία του στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Du Lac, θα επισκεφθεί το πρωί παραγωγικές μονάδες και επιχειρήσεις.
Αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Ακτίου, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί την επιχείρηση μελισσοκομίας Nomad Honey, στην περιοχή του Κατσικά, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην εταιρεία Νatech, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ανάπτυξης λογισμικού και ψηφιακών υπηρεσιών, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παρόχους τραπεζικού λογισμικού, αλλά και ιδρυτή, μαζί με την Τράπεζα Πειραιώς, της ψηφιακής τράπεζας. Στις 11.30 το πρωί, όπως έχει ανακοινωθεί, θα εγκαινιάσει τις δυο νέες παραγωγικές γραμμές της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη.
Η παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της Ηπείρου θα γίνει στις 1.30 το μεσημέρι, πιθανότατα στο διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου, και θα ακολουθήσει, λίγο πριν την ομιλία, συνάντηση με τους βουλευτές της Ηπείρου.

Σχετικά άρθρα

Πέντε θανάσιμα -για τη Δημοκρατία- αμαρτήματα

Νίκος Αλμπανόπουλος

Μια γκλίτσα από κρανιά με… οδηγίες χρήσης

Μια από τα ίδια… για την Ήπειρο