ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ντ. Μπακόλα: «Μπορούμε να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ ρυθμιστή εξουσίας»

Με στόχο να γίνει η προοδευτική παράταξη μεγάλη και ισχυρή ξανά, αποφάσισε να συμμετέχει ως υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. η Ντίνα Μπακόλα.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της, η απόφαση δεν ήταν εύκολη για την ίδια, αλλά πιστεύει ότι στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών, η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι το μεγάλο ναι. Ιδιαίτερα, όπως σημειώνει, όταν προέρχεται από το κόμμα, που με την παρουσία του και το έργο του καθόρισε τη ζωή των Ελληνίδων, των Ελλήνων όπως και της χώρας μας, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
«Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, θέλω να εκφράσω τις αγωνίες, τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες όλων μας, στο πλευρό των νέων, των παραγωγικών τάξεων, των εργαζόμενων γυναικών και μητέρων, των συνταξιούχων, για την αποκατάσταση των αδικιών, για την κατάκτηση όσων ο καθένας και η καθεμία δικαιούται. Να δείξω ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει. Να αγωνιστώ για τη διεύρυνση της δημοκρατίας, τη λειτουργία των θεσμών, την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας σε ένα Κράτος δικαίου. Να διεκδικήσω καλύτερη υγεία και παιδεία, ανάδειξη του πολιτισμού, πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τους νέους, δίνοντάς τους ίσες ευκαιρίες, ανάλογες των προσόντων τους. Μπορούμε στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ ρυθμιστή εξουσίας προς όφελος της χώρας μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή της η κ. Μπακόλα.

Σχετικά άρθρα

Στην Πρέβεζα αύριο ο Ν. Ανδρουλάκης

Αισιοδοξία ότι θα είναι στη όχθη των νικητών

Ν. Ανδρουλάκης: «Στόχος μας είναι να γίνουμε κυβέρνηση»

Αποστόλης Τζελέτας