ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες (Νέα ενημέρωση)

Δεν καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα από τη βραδινή χιονόπτωση στην Ήπειρο. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται όσοι θα κινηθούν σε ορισμένα σημεία στο ορεινό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Στον νομό Ιωαννίνων απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο επαρχιακό ορεινό οδικό δικτύο των Βορείων Τζουμέρκων, του Μετσόβου, της Κόνιτσας, της Ζίτσας, του Πωγωνίου, της Πυρσόγιαννης, του Ζαγορίου και της Δωδώνης.

Στον νομό Άρτας από το 67ο έως το 76ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Τρικάλων (Αθαμάνιο – Σκαρπάρι), από το 16ο έως το 22ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Τρικάλων (από το Διάσελλο έως και 3ο χλμ μετά τη διασταύρωση της Ε.Ο. Άρτας – Τρικάλων με κατεύθυνση προς Άνω Καλεντίνη), στην Εθνική Οδό Άρτας – Καρδίτσας (από το 35ο χλμ έως τα όρια με την Καρδίτσα), στην επαρχιακή οδό Διάσελλου – Σκουληκαριάς (έως το Βελεντζικό), στην επαρχιακή οδό Βουργαρελίου – Μικροσπηλιάς, στην επαρχιακή οδό Αθαμανίου – Μεσούντας – Τετράκωμου (από το ύψος της Αγίας Τριάδας) και στο οδικό δίκτυο των περιοχών Ξηρόκαμπος, Κρανιές, Αστροχώρι έως Πηγές, Πέρα Καλεντίνη έως Ζυγό. Κλειστή λόγω της χιονόπτωσης είναι η επαρχιακή οδός Αθαμανίου – Θεοδώριανων (από Σταυρό Αθαμανίου έως τα Θεοδώριανα).

Τέλος, στον νομό Θεσπρωτίας αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται για όσους κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο μεταξύ τοπικής κοινότητας Λίστας – Λιά και Λιά – Τσαμαντά καθώς και στην Τοπική Κοινότητα Αμπελώνα (περιοχή Μελίσσια).

Σχετικά άρθρα

Ίσως χιονίσει, αλλά δε θα το… στρώσει στο λεκανοπέδιο

Συνεχίζεται η χιονόπτωση- Πού χρειάζεται αλυσίδες

Ηπειρωτικός Αγών

Θα πέσει χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου