ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Μετά το τουρνουά σκάκι… οι ποδηλατοβόλτες αυτοδιοικητικών

Με μία πρόταση για την ενίσχυση της χρήσης ποδηλάτου επανήλθε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Γιάννης Λυκογιώργος, μετά από αυτή για τη διοργάνωση διεθνούς τουρνουά σκάκι, που βρίσκεται στο στάδιο της μορφοποίησης για να ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησής της.

Με δεδομένο, όπως είπε, ότι οι άνθρωποι λειτουργούν μιμητικά, πρότεινε να οργανωθούν δύο ποδηλατοβόλτες με τη συμμετοχή του δημάρχου, των επικεφαλής των παρατάξεων και όλων των δημοτικών συμβούλων. Μάλιστα, διαπιστώνοντας μια αρχική επιφύλαξη από ορισμένους για το αν θα τα καταφέρουν, αντέτεινε ότι πλέον η τεχνολογία βοηθάει, αναφερόμενος προφανώς στη δυνατότητα χρήσης και ηλεκτρικών ποδηλάτων.
Η μία ποδηλατοβόλτα, όπως εξήγησε, θα μπορούσε να γίνει μια Κυριακή και να έχει τον χαρακτήρα χρήσης του ποδηλάτου ως μέσο αναψυχής, και η δεύτερη μία Παρασκευή ή ένα πρωινό Σαββάτου για να υποδηλωθεί και η δυνατότητα χρήσης ως μέσο καθημερινής μετακίνησης. «Όσοι πιστοί προσέλθετε…», ανέφερε.
Ναι στην πρόταση, αλλά χωρίς τη συμμετοχή του ίδιου, είπε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ. «Ελπίζω να με εξαιρεί, γιατί δε θα είναι πολύ καλή η εικόνα. Δε διακρίνομαι…», σημείωσε

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζουν ως ανεξάρτητοι Γ. Μαμακή και Γ. Λυκογιώργος

Αποστόλης Τζελέτας

Στα σκαριά και διεθνές τουρνουά σκάκι

Αποστόλης Τζελέτας

Σε… δυσμένεια ο Γιάννης Λυκογιώργος, που απαντά με ψήφο κατά συνείδηση