ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Rapid tests και στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο

Ένα τρίτο σταθερό σημείο για την διενέργεια rapid tests δημιούργησε η Περιφέρεια Ηπείρου, στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, μετά από αίτημα του ΕΟΔΥ, αξιολογώντας προφανώς τη μεγάλη προσέλευση που υπάρχει κατά περιόδους στις Κινητές Μονάδες στην κεντρική πλατεία και στα νοσοκομεία.

Το νέο σταθερό σημείο για τη διενέργεια τεστ θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, σε iso box που έχει τοποθετηθεί στον χώρο και θα εξυπηρετεί το κοινό σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Μάλιστα, για την έναρξη λειτουργίας επρόκειτο να βρεθεί στα Γιάννενα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης, ωστόσο, λόγω απροόπτου, αναμένεται να έρθει τις επόμενες εβδομάδες.

Σημαντικό είναι πως το νέο σταθερό σημείο θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που δε θα χρειάζεται να μετακινηθούν στο κέντρο της πόλης, αλλά και τους μαθητές, καθώς ξεκινούν τα σχολεία και πιθανά η ανάγκη για τεστ να αυξηθεί, όπως ανέφερε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Αγνη Νάκου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κα. Νάκου, ο αριθμός των τεστ που διενεργούνται καθημερινά στα Γιάννενα, αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου είναι πολύ υψηλός, γεγονός που σημαίνει ότι αποτυπώνεται με καλύτερο τρόπο η πραγματική εικόνα των κρουσμάτων στην κοινότητα.

Σχετικά άρθρα

Με πρόγραμμα εορτών και τα rapid tests

Σε επόμενη επίσκεψη οι ανακοινώσεις για το κτήριο του ΕΟΔΥ

Αποκεντρώνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι