ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Με Γ. Πρέντζα και Ολ. Τσουμάνη η Λαϊκή Συσπείρωση

Με επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα στην περιφέρεια Ηπείρου και την Όλυ Τσουμάνη στον δήμο Ιωαννιτών κατεβαίνουν στην εκλογική μάχη οι παρατάξεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Η παρουσίαση των επικεφαλής των συνδυασμών έγινε στο δημαρχείο των Ιωαννίνων, παρουσία μελών του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος, από τον γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου Κέρκυρας και Λευκάδος Νεκτάριο Τριάντη, ο οποίος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στη ΝΔ αλλά και στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι στους υπόλοιπους δήμους του νομού. Στον δήμο Ζίτσας θα είναι ο Γιώργος Λωρίδας, στον δήμο Κόνιτσας ο Τάκης Σδούκος, στον δήμο Δωδώνης ο Τάσος Τόκας, στον δήμο Πωγωνίου ο Πάνος Καραγιάννης και στον δήμο Β. Τζουμέρκων ο Λεωνίδας Λεοντάρης.
«Το δίλημμα είναι ένα και απλό. Ή με το κεφάλαιο ή με το λαό», σημείωσε ο κ. Τριάντης, ενώ κάλεσμα στα λαϊκά στρώματα να στηρίξουν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια και όλους τους δήμους για μια «λαϊκή αντιπολίτευση» απεύθυναν οι Όλυ Τσουμάνη και Γιώργος Πρέντζας, ενώ, ένα μικρό απολογισμό της θητείας του στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου έκανε ο Δημήτρης Τασούλας, ο οποίος –πιθανότατα- θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών του κόμματος.

Σχετικά άρθρα

Π. Κολόκας: «Να ξεφύγουμε από την εποχή των δεινοσαύρων»

Σταθμός για τις ευρωεκλογές, αλλά όχι μόνο

Εκτός κούρσας η «Αειφόρος Ήπειρος»

Αποστόλης Τζελέτας