ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συνεργασία για παροχή εκπτώσεων στα μέλη των ΚΑΠΗ

Μια συνεργασία με στόχο τη στήριξη των μελών των ΚΑΠΗ ξεκίνησαν ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών και ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης.

Μετά από συνάντηση των προέδρων Δημήτρη Πάνου και Γιώργο Πραμαντιώτη, έγινε αποδεκτή η πρόταση του ΟΚΠΑΠΑ για την παροχή έκπτωσης από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης προς τα μέλη των ΚΑΠΗ.
Πρόκειται φυσικά για προαιρετική συμμετοχή των επαγγελματιών και με ποσοστό έκπτωσης που οι ίδιοι επιθυμούν. Για τον σκοπό αυτό θα γίνει ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και πιθανά να διατεθεί ειδικό σήμα, το οποίο θα αναρτηθεί στις προσόψεις των καταστημάτων. Η διαδικασία αναμένεται να οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα.
Ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δ. Πάνου ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το διοικητικό Συμβούλιου του Εμπορικού Συλλόγου και τους καταστηματάρχες, καθώς, όπως είπε, στη δύσκολη αυτή συγκυρία τόσο για τον εμπορικό κόσμο όσο και για τα μέλη των ΚΑΠΗ, που στην πλειονότητά τους είναι συνταξιούχοι, η υλοποίηση της πρότασης αυτής θα συνδράμει και θα είναι μια μικρή ανακούφιση απέναντι στην ακρίβεια. «Τέτοιες δράσεις και συνέργειες στη δύσκολη εποχή που ζούμε, είναι απαραίτητες και χρήσιμες για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής αλλά και μια ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας», τόνισε ο κ. Πάνου.
Την δύσκολη συγκυρία που βιώνουν και οι ίδιοι οι καταστηματάρχες τόνισε από την πλευρά του ο κ. Πραμαντιώτης, κάνοντας έκκληση προς όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή σαν μια ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εισφοράς, τέλος τα κουπόνια στα ΚΑΠΗ

Αποστόλης Τζελέτας

Κατεβάζουν ρολά τα εμπορικά καταστήματα για το φορολογικό

Ολίγων λεπτών λόγω βροχής η διαμαρτυρία