ÐõñêáãéÜ óå óõóêåõáóôÞñéï ôñïößìùí óôçí ðåñéï÷Þ Ðáíáñßôç Áñãïëßäáò, ôçí ÔåôÜñôç 14 Áðñéëßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ)
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Πρώτοι και με διαφορά οι «Ενωμένοι Πυροσβέστες»

Ο συνδυασμός «Ενωμένοι Πυροσβέστες» του νυν προέδρου Βασίλη Βράστου αναδείχθηκε πρώτος και με διαφορά στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 10 Μαΐου.

Οι «Ενωμένοι Πυροσβέστες» συγκέντρωσαν το 77,07% των ψήφων και λαμβάνουν επτά έδρες στο νέο Δ.Σ., ενώ η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών» (Ε.Α.Κ.Π.) συγκέντρωσε το 22,93% και λαμβάνει δύο έδρες.

Από τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πυροσβέστες» εξελέγησαν (με αλφαβητική σειρά) οι Βασίλειος Βράστος, Ευάγγελος Γεωργόπουλος, Ιωάννης Κοσμάς, Μάριος Κοτζαμουράτογλου, Σωτήριος Κουτσιαύτης, Παναγιώτης Λάμπρου και Ιωσήφ Νάστας, ενώ από την Ε.Α.Κ.Π. οι Δημήτριος Βλάχος και Ααρών Κορτσινόγλου.

Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν οι Λαμπρινή Μπόζιου και Βασίλειος Φάκας (Ενωμένοι Πυροσβέστες) και ο Διαμάντης Νίτσας (Ε.Α.Κ.Π.).

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία εξελέγησαν οι Ελευθέριος Αργύρης, Βασίλειος Αναστασόπουλος, Ευάγγελος Γεωργόπουλος, Σωτήριος Κουτσιαύτης, Παναγιώτης Λάμπρου, Απόστολος Λιόντος, Αριστείδης Μάρος, Ιωσήφ Νάστας και Λεωνίδας Παπανικολάου από τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πυροσβέστες» και οι Δημήτρης Βλάχος, Βασίλειος Καλούδης και Ααρών Κορτσίνογλου από την «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών».

Στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εξελέγησαν οι Σεβαστή Αξούργου, ο Ελευθέριος Αργύρης, ο Βασίλης Βράστος και ο Λεωνίδας Παπανικολάου από τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πυροσβέστες» και οι Δημήτρης Βλάχος, Ααρών Κορτσίνογλου και Ευάγγελος Παπιγκιώτης από την «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών».

Σχετικά άρθρα

Ν. Έξαρχος – Υπέρ μιας ενιαίας σχέσης εργασίας για τους πυροσβέστες

Κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών με λεφτά από την τσέπη τους

Ανάκληση των «προληπτικών» μετακινήσεων