Φωτογραφία αρχείου
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Πολεμική» εφημερία στο «Χατζηκώστα» με έξι τραυματίες σε τροχαία

Έξι τραυματίες, μετά από τροχαία ατυχήματα, ένα εντός της πόλης και ένα περιφερειακά, διακομίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», που είχε μια δύσκολη εφημερία, με δεδομένο ότι κλήθηκε να διαχειριστεί και τον τραυματισμό ενός 6χρονου αγοριού μετά από πτώση από το mini cross του, αλλά και ασθενείς με συμπτώματα covid.

Εκτός κινδύνου σε δωμάτιο της Χειρουργικής Κλινικής νοσηλεύεται ένας 14χρονος μαθητής, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧΕ αυτοκίνητο στην αρχή της οδού Αβέρωφ. Ο νεαρός, ο οποίος βρίσκεται στα Γιάννενα με σχολική εκδρομή, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, όταν επιχείρησε να διασχίσει πεζός τον δρόμο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και ίσως και σήμερα πάρει εξιτήριο.
Τρία ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν στο «Χατζηκώστα», μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας, κοντά στη διασταύρωση της Βουνοπλαγιάς, ενώ λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο διακομίστηκαν και δύο αστυνομικοί, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά την παρουσία τους στο σημείο για την καταγραφή του τροχαίου, όταν σημειώθηκε και δεύτερη σύγκρουση οχημάτων στο ίδιο σημείο. Αιτία και των δύο τροχαίων ήταν η διαρροή λαδιού στο οδόστρωμα από ένα φορτηγό, πριν προλάβουν οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας και της Αστυνομίας να αντιμετωπίσουν την ολισθηρότητα ρίχνοντας πριονίδι.

Σχετικά άρθρα

Πρεμιέρα απογευματινών χειρουργείων και στο «Χατζηκώστα»

Μια «χαριστική βιβλιοθήκη» στην Παιδιατρική του «Χατζηκώστα»

Άλλοθι για τα απογευματινά χειρουργεία οι λίστες αναμονής