ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συγκαλείται Δ.Σ. για να αποσαφηνιστούν τα ερωτήματα

Με απολογητική διάθεση και με σαφή προσπάθεια να κλείσει το μέτωπο της αντιπαράθεσης με τον Δήμο Ιωαννιτών, απαντά η διοίκηση του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Α.Σ.Δ.Σ.Α.) Ηπείρου στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής και τις δηλώσεις του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ, υπαναχωρώντας από την πρόθεση κατ’ ιδίαν συνάντησης εργασίας και δηλώνοντας έτοιμη να συζητήσει στο διοικητικό συμβούλιο.

Η διοίκηση του Α.Σ.Δ.Σ.Α. Ηπείρου δηλώνει ότι η ακολουθούμενη μέθοδος, που επιλέχθηκε για τη σύνταξη του απολογισμού, αποτελεί τον πιο έντιμο και αξιόπιστο τρόπο κατανομής των υποχρεώσεων κάθε Δήμου μέλους του φορέα, με βάση τη λειτουργία του συστήματος. Επίσης, υποστηρίζει ότι η διοίκηση του Φορέα ουδέποτε μετέβαλε άποψη για τη μέθοδο υπολογισμού των απολογιστικών στοιχείων, κάτι που αναφέρει ότι αποδεικνύεται από τη μια και μοναδική εισήγηση που κατατέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο, διαγράφοντας προφανώς όλες τις υπόλοιπες συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια της συνεδρίασης…
Όπως κάνει γνωστό, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Δ.Σ.Α. Ηπείρου θα συγκληθεί άμεσα προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ερωτήματα της δημοτικής αρχής του Δήμου Ιωαννιτών και εφόσον από την πλευρά της έχει να καταθέσει κάποια διαφορετική αξιόπιστη μεθοδολογία για τη σύνταξη του απολογισμού, καλείται να την καταθέσει ενώπιον του Δ.Σ. «Η διοίκηση του φορέα θα συνεχίσει να συζητά και να δίνει λύσεις μέσα από τα θεσμοθετημένα όργανα διοίκησής του, αναζητώντας τη μέγιστη δημοκρατική συναίνεση και όχι τη δημιουργία πολώσεων, διχασμών και εντυπώσεων», καταλήγει η απάντηση, που υπογράφει ο πρόεδρος Νικόλαος Καλαντζής.

Σχετικά άρθρα

Υπό την απειλή νέων προσφυγών η εκλογή αντιπροσώπων για τον ΑΣΔΣΑ

Ανοιχτό διαγωνισμό για τη μεταφορά του υπολείμματος ζητά η Μεταφορική Μ.Ι.Κ.Ε.

Μπορεί και να υπήρχε απαρτία, αλλά δεν το ρίσκαραν

Αποστόλης Τζελέτας