ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Με ατζέντα… Λαϊκής Συσπείρωσης η συνεδρίαση της Τρίτης

Συζήτηση για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στην Ήπειρο θα γίνει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το θέμα θα συζητηθεί μετά από αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιφέρειας Ηπείρου, από την πλευρά της οποίας θα γίνει και η εισήγηση. Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν και τρεις επερωτήσεις της παράταξης, που αφορούν την κατάρρευση της γέφυρας Τριαντάφυλλου, τα μέτρα οικονομικής ανακούφισης των δήμων για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την πορεία της προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Ιωαννιτών για την ανέγερση του Σχολείου Αναπήρων Παιδιών Ιωαννίνων.
Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται, επίσης, η σύσταση και συγκρότηση των Επιτροπών «Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης» και «Κοινωνικών Θεμάτων», Συγκρότηση των Επιτροπών «Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης» και «Κοινωνικών Θεμάτων», καθώς και η έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων της Περιφέρειας Ηπείρου, για το Δ΄ τρίμηνο του 2021.

Σχετικά άρθρα

«Ψηφιακή ασπίδα» σε δάση και αλσύλλια

5 ευρώ το πηγαινέλα στο Νησί

Διαμορφώνει την ατζέντα η Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου