ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Αιχμές Χ. Καστανίδη για τις δημοσκοπήσεις

Να «επανέλθει» η δημοκρατική παράταξη ως πρωταγωνίστρια δύναμη στη δημόσια πολιτική σκηνή, μέσα από τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου, ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος Χάρης Καστανίδης, από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε την Κυριακή.

Ο κ. Καστανίδης πραγματοποίησε ομιλία το απόγευμα της Κυριακής και λίγο νωρίτερα, σε δηλώσεις του, κάλεσε μαζικά τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετέχουν, επισημαίνοντας πως τα μηνύματα είναι θετικά ως προς αυτή την κατεύθυνση. «Έχει μεγάλη σημασία η συμμετοχή, μεγαλύτερη από το 2017, γιατί αυτό θα δείξει το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινωνίας για τη δημοκρατική παράταξη, να ανοίξει ξανά τις φτερούγες της και να επανέλθει ως πρωταγωνίστρια δύναμη στην πολιτική σκηνή της χώρας, γιατί αυτό απαιτούν οι περιστάσεις, γιατί η χώρα μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση στο τέλος του 2022 και πρέπει η δημοκρατική παράταξη να είναι έτοιμη να πάρει μεγάλες πρωτοβουλίες», σημείωσε ο κ. Καστανίδης.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών σε σχέση με τις εκλογές του ΚΙΝ. ΑΛ., κάτι που επανέλαβε και στην ομιλία του. «Οι πολίτες πρέπει να επαγρυπνούν, γιατί χρησιμοποιούνται μέθοδοι χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Αφού αρχικώς στήθηκε σειρά δημοσκοπήσεων, ακολούθησαν συστημικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία με βάση τα “αξιόπιστα” στοιχεία των δημοσκοπήσεων φιλοξενούν ή απορρίπτουν υποψηφίους, σύμφωνα με τις “δημοσκοπικές υποδείξεις» διαφόρων συμφερόντων”, ανέφερε.

Σχετικά άρθρα

Το ενδιαφέρον στις εκλογές για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

Χωρίς τεχνητά διλήμματα και εγκλωβισμούς προχωρά το ΚΙΝ.ΑΛ.

Κίνημα Αλλαγής – Εκδήλωση αυτοοργάνωσης με ομιλητή τον Ν. Χριστοδουλάκη