ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων- Τρεις υποψηφιότητες για την προεδρία

Γυναίκα θα είναι και η επόμενη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, καθώς και οι τρεις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, είναι… θηλυκού γένους.

Εκ νέου υποψηφιότητα για τις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου έθεσε η νυν πρόεδρος Μαρία Νάκα, νέα υποψηφιότητα είναι αυτή της Χριστίνας Τσέτσου, που είναι μέλος στο απερχόμενο Δ.Σ., ενώ υποψήφια θα είναι και η Όλυ Τσουμάνη, που προέρχεται από τον χώρο του ΚΚΕ.
Υποψηφιότητα για το Δ.Σ. κατέθεσαν 19 δικηγόροι, οι οποίοι θα ψηφιστούν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Όπως προκύπτει, πάντως, από αναρτήσεις των υποψηφίων προέδρων στα κοινωνικά δίκτυα, με την υποψηφιότητα της Μαρίας Νάκα τάσσονται οι Αλέξανδρος Κατσάνος, Κλεοπάτρα Μητρογιάννη, Μαρία Πανούση, Μαριάννα Παπαγιάννη, Αλεξάνδρα Πραμαντιώτη, Θεόδωρος Τριανταφύλλου και Μαρία Τσιόγκα. Αντίστοιχα, την υποψηφιότητα της Χριστίνας Τσέτσου πλαισιώνουν οι Χρήστος Αντωνίου, Μαρία Κατσαράκη, Νικόλας Λαπατώνας, Σπύρος Πάικας, Θεοδώρα Παναγιωτοπούλου και Δημήτρης Παππάς.
Επίσης, υποψήφιοι θα είναι οι Νεκταρία Βαγγέλη, Μάριος Γιαννέτας, Βιργινία Γκουβά, Αδαμάντιος Ζώλας, Δονάτος Παπαδημητρίου και Λεωνίδας Παπαδόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Συνέχεια κινητοποιήσεων για τους δικηγόρους

Ζητούνται απαντήσεις για τους κλειστούς αθλητικούς χώρους

Στη φυλακή ακόμη και για μικροαδικήματα